Radio 509 - Uitzending gemist

Uw radioreporter Bas Barendregt loopt vandaag over de Hiltho beurs met alles voor Wonen & Interieur, van architect, aannemer en makelaar tot en met de volledige inrichting, aankleding en decoratie. Op de HILTHO kom je op nieuwe ideeën. Laat je droomh

Vandaag te gast in Vijf Kwartier de meest behendige buschauffeur van Nederland. De man bij wie je een keer in de bus gezeten moet hebben, Jaap van Splunter. Bas Barendregt praat met hem.

Radioreporter Ruud van Zomeren reist door Japan en ontdekt dat Japan zeer toegankelijk is voor mensen met een visuele beperking.

Horizon 2837 Serie themacoordinatoren Oogvereniging 1. Met deze keer Laura Hoogstraten.

Compilatie van Audiomagazine Horizon met onderwerpen uit september 2017

Horizon 2836 Stop voor de Witte Stok 2-2. Naar Rotterdam en Leiden.

Horizon 2835 Stop voor de witte stok. Vandaag en morgen doen we verslag (vanuit Rotterdam).

Horizon 2834 Cursus klassieke massage.Door Ingrid Smith.

Horizon 2833 Van Gogh op gevoel. Ann Blokland vertelt over dit project.

Horizon 2832 Oogdag Groningen. Geert de Breucker over deze dag die op 21/10 wordt gehouden.

Horizon 2831 Val van trap. Jet Dielingen is boos op Vervoer op Maat.

Horizon 2830 Tien jaar Running Blind. Gesprek met de oprichters.

Horizon 2829 iPodproject Music en Memory. Evert Mouw weet er alles van.

Deel 1 van de radiofonische rondreis door Berlijn. Radio509 reporter Ruud van Zomeren neemt je op sleeptouw door de stad van de Kaiser Wilhelm Gedächtnis Kirche en Checkpoint Charlie.

Deel 2 van de radiofonische rondreis door Berlijn. Radio509 reporter Ruud van Zomeren neemt je op sleeptouw door de stad van de Kaiser Wilhelm Gedächtnis Kirche en Checkpoint Charlie.

Deel 3 van de radiofonische rondreis door Berlijn. Radio509 reporter Ruud van Zomeren neemt je op sleeptouw door de stad van de Kaiser Wilhelm Gedächtnis Kirche en Checkpoint Charlie.

Deel 4 van de radiofonische rondreis door Berlijn. Radio509 reporter Ruud van Zomeren neemt je op sleeptouw door de stad van de Kaiser Wilhelm Gedächtnis Kirche en Checkpoint Charlie.

Horizon 2828 Edwin Rutten over muziek. Muziekkenner en -liefhebber Edwin Rutten vertelt over zijn grote passie.

In deze aflevering van 5 Kwartier, zwerft uw radioreporter Bas Barendregt over een bijzondere beurs in het kasteel Cannenburch in Vaasen.

Een goed gesprek met de visueel beperkte fysiotherapeut Richard Koster, in deze aflevering van 5 Kwartier. Een programma van Bas Barendregt & Andre van Kwawegen

Operatie 'red mijn iPhone' De column van Lotte

Radioreporter Bas Barendregt verdiept zich in de kunst en loopt daarom in deze aflevering van Vijf Kwartier over de kunstmarkt in Ootmarsum

In deze aflevering van Vijf Kwartier is radioreporter Bas Barendregt op bezoek bij de slechtziende 90 jarige organist Jan List.