Radio 509 - Uitzending gemist

Verslaggeefster Liza Benink is bij Thinking Planet in Tivoli/Vredenburg Utrecht. Thinking Planet is voor iedereen die zich wil openstellen voor andere ideeën, die zijn/haar eigen ideeën durft te bevragen en ruimte biedt aan verandering.

De column van Lotte ze stort zich dit keer op de Sixties, die voor haar binnenkort terug komen.

Deel drie van het het drieluik over de de Trans Siberische spoorlijn die in Moskou begint en eindigt in Peking. Bas Barendregt praat met wereldreiziger Klaas Jut.

Deel twee van het het drieluik over de de Trans Siberische spoorlijn die in Moskou begint en eindigt in Peking. Bas Barendregt praat met wereldreiziger Klaas Jut.

Zijn assistentiehonden welkom in dierentuin Artis? Die vraag ligt momenteel bij het College van de Rechten van de Mens. Een gesprek met Sidney Tetelepta van de stichting Gebruikers Assistentiehonden.

Ziezo beurs2017: Wat heeft een autootje op drie wielen te maken met audiodescriptie? Dat wilde verslaggever Ferry Molenaar ook graag weten.

De column van Lotte Bloemendaal, sjoemelen mag eigenlijk niet, maar is vaak toch lekker.

Klaas Jut klaas is een fervent reiziger en zit vol verhalen. Dit is het eerste deel van het gesprek dat Bas Barendregt met hem had tijdens 5 kwartier in een uur.

Ziezo beurs 2017: Als er iets te vieren valt, staan verslaggevers Liza en Ferry vooraan in de rij. In dit geval ging de Webbox3 officieel in de verkoop. Een enthousiaste gebruiker vertelt over deze nieuwe Webbox.

Ziezo beurs 2017: Op reis gaan met persoonlijke begeleiding. In Nederland maar bijvoorbeeld ook naar Japan. Zou dat iets zijn voor onze verslaggevers Ferry en Liza?

Ziezo beurs 2017: Verslaggever Ferry Molenaar test een nieuwe sgeleidelijn. Hij krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek.

Ziezo beurs 2017: Wat hebben een Opblaasbaar oog, gezonde voeding en de actie Blind voor een dag met elkaar te maken? Verslaggever Liza Benink zocht het uit.

De column van Lotte dit keer over rollators met antibots detectie en waardig ouder worden.

In deze aflevering van Vijf Kwartier het eerste deel van het gesprek met George Flapper. Zijn leven is alle kanten op gegaan zo maakte hij als psychologiestudent de kaping van de trein bij De Punt in 1977 mee. George verteld over wie hij nu eigenlijk is.

In deze aflevering van Vijf Kwartier het tweede deel van het gesprek met George Flapper. Zijn leven is alle kanten op gegaan zo maakte hij als psychologiestudent de kaping van de trein bij De Punt in 1977 mee. George verteld over wie hij nu eigenlijk is.

In deze aflevering van Vijf Kwartier het derde deel van het gesprek met George Flapper. Zijn leven is alle kanten op gegaan zo maakte hij als psychologiestudent de kaping van de trein bij De Punt in 1977 mee. George verteld over wie hij nu eigenlijk is.

Het Oogfonds roept iedereen op om woensdag 21 juni 2017, de langste dag van het jaar, Blind voor 1 dag te gaan. Doel is om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar oogziektes. Help slechtziendheid en blindheid voorkomen en ga ook blind

Blind worden: een grote angst van mensen met diabetes die nog steeds te vaak werkelijkheid wordt. Daarom financieren het Diabetes Fonds en het Oogfonds samen nieuw onderzoek naar oogproblemen, om ze sneller te herkennen en op te lossen. Laura Raimundo van

Groene energie lijkt bijna noodzakelijk te worden. In Utrecht is een speciaal groene stroomproject, de zogenaamde buurtstroom. Verslaggeefster Liza Benink praat met Dorien Bartels van Energie U.

Columnniste Lotte Bloemendaal laat haar licht schijnen over de Wietwet.

In deze aflevering van 5 kwartier is Bas Barendregt op bezoek bij Bakkerij Bril. Hij wordt rondgeleid in het twee eeuwen oude monumentale pand in Voorst en spreekt daar met de, vijfde generatie, bakker. De specialiteiten die men daar maakt zijn bijna let

Hoe waardevol zijn mensen met een visuele beperking eigenlijk voor werkgevers? Verslaggeefster Liza Benink zocht het uit.

Onthaasten op landgoed Stoutenberg. Verslaggeefster Liza Benink zoek de rust op dit bijzonder landgoed vlakbij Amersfoort. Een woon en werkgemeenschap waar iedereen een paar dagen bij kan komen midden in de natuur.

In deze aflevering van Vijf kwartier praat Bas Barendregt met Gertjan Schilder, franchisenemer van een Kaldi koffie en Thee vestiging in Apeldoorn.Ze spreken over het privéleven van de ondernemer, het overnemen van een zaak en wat daar bij komt kijken.

In deze aflevering van 5 kwartier bezoekt Bas Barendregt het draaiorgelmuseum in Amsterdam met draaiorgelbouwer Leon Perlee. Hij verteld over zijn familie geschiedenis, het museum en horen we muziek vanhet bekende draaiorgel 'De Arabier'.

Columniste Lotte Bloemendaal geeft nu al vast een stem advies waar je echt iets aan hebt.