Radio 509 - Uitzending gemist

Onthaasten op landgoed Stoutenberg. Verslaggeefster Liza Benink zoek de rust op dit bijzonder landgoed vlakbij Amersfoort. Een woon en werkgemeenschap waar iedereen een paar dagen bij kan komen midden in de natuur.

In deze aflevering van Vijf kwartier praat Bas Barendregt met Gertjan Schilder, franchisenemer van een Kaldi koffie en Thee vestiging in Apeldoorn.Ze spreken over het privéleven van de ondernemer, het overnemen van een zaak en wat daar bij komt kijken.

In deze aflevering van 5 kwartier bezoekt Bas Barendregt het draaiorgelmuseum in Amsterdam met draaiorgelbouwer Leon Perlee. Hij verteld over zijn familie geschiedenis, het museum en horen we muziek vanhet bekende draaiorgel 'De Arabier'.

Columniste Lotte Bloemendaal geeft nu al vast een stem advies waar je echt iets aan hebt.

De nieuwe columniste van Radio509 heet Lotte Bloemendaal. Van huis uit is zij organisatiepsychologe. Zij is gek op honden, heeft zelf een geleidehond en weet ook best veel over honden, heeft enige jaren bij geleidehondenschool Desudo gewekt tot aan het mo

Een nieuwe editie van het Radio509 Showdown toernooi op 24 juni. De inschrijving voor dit dubbeltoernooi in de buitenlucht is begonnen. Details hoor je van Bianca Peeks.

In deze aflevering van Vijf Kwartier praat Bas Barendregt met plezierdichter en oud schoolmeester Jaap van Oostrum uit Maassluis. Jaap verteld over zijn leven en (dicht)werk.

In deze aflevering van 5 kwartier in 1 uur s volgt verslaggever Bas Barendregt 12 duizend vogels op de vogelbeurs in Apeldoorn

Tips voor gezonde ogen. Verslaggeefster Liza Benink praat met Laura Raimondo van het Oogfonds o.a. over hun nieuwe brochure

Bas gaat vandaag met de bus en niet zo maar een bus, hij gaat met de veteranenbus. In deze aflevering van 5 kwartier in een uur een gesprek met Rob van Hengel die zich in het oosten van het land bezig houdt met oldtimer bussen

Natuurgeneeskundig therapeut Jos Malherbe is deze week te gast in 5 kwartier in een uur. Een programma van Bas Barendregt en Andre van Kwawegen.

Jos Malherbe is deze week te gast in 5 kwartier in een eeur. Een programma van Bas Barendregt en Andre van Kwawegen.

Deel 1 van de wereld volgens cabaretier & radioman Vincent Bijlo.

Deel 2 van de wereld volgens cabaretier & radioman Vincent Bijlo.

Wat kunnen we doen tegen terrorisme? Radioridder Peter Kroon heeft daar over nagedacht....

De woning van Dennis van Hagen in Hengelo staat al een paar weken compleet in het teken van de kerst. Zowel de binnen- als buitenkant van het huis hangt vol met lichtjes, kerstbeeldjes en andere tierelantijnen. In deze aflevering van 5 Kwartier vertelt hi

Verslaggever Bas Barendregt loopt door het Mariniersmuseum aan de Wijnhaven in Rotterdam. Het Mariniersmuseum is een museum dat uitsluitend handelt over het ontstaan en de geschiedenis van het Korps Mariniers.

Het geheim van goed snoepgoed onthuld in deze aflevering van 5 kwartier. Bas Barendregt praat o.a. met koekenbakker Niek Gase

Bas Barendregt praat in deze aflevering van 5 kwartier met notaris Moerland over erfenissen en testamenten.

Radioridder Peter Kroon trek ten strijde, slechts gewapend met een microfoon. Met als belangrijkste vraag, hoe gevaarlijk is Donald Trump nu eigenlijk echt?

Het optreden van Lee Towers tijdens het webbox feest in Gouda.

Het optreden van Vincent Bijlo bij het webbox feest in Gouda

In deze aflevering van 5 kwartier bezoekt Bas Barendregt begraafplaats Rusthof in Amersfoort, samen met Esther doll. Haar man George ligt hier begraven.

Woonzorgcentrum de Benring in Voorst is opnieuw geopend. Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen biedt de Benring een prachtige omgeving, met daarin de juiste zorg en gezelligheid. Bas Barendregt van 5 kwartier in een uur doet verslag.

De RAAK stimuleringsprijs is voor musea die toegankelijker wil worden voor mensen met een visuele beperking. Een van de drie finalisten is Het Markiezenhof in Bergen op Zoom.

De RAAK stimuleringsprijs is voor musea die toegankelijker wil worden voor mensen met een visuele beperking. Een van de drie finalisten is Beelden aan zee in Den Haag.